Първоначално публикувано от assasin's
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем - придърпва!
Collapse
X
-
Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Мм благодаря много за мнениятаИ няма проблем assasin's както каза няма смисъл от нова тема..
Значи 1-о ще ги почистя докато взема нови..
че точно в момента бюджета е ограничен
А само да питам.. мога ли да сменя примерно едните свещи? Има ли смисъл?
или на куп всичките?
Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.
Comment
-
и така от днес съм със свещи денсо такива намерих най накрая!има някакво подобрение във вървежа може би с една идея по добре пали НО от тук на татък всичко си е все така!още си го имам онова много странно пропадане на обороти на място и в движение и вече незнам какво да сменям!някаква идея да има някой само да кажа по запалителната система свещи,кабели,лули,дебитомер,лампда зацепени ремъци с пети е какво да правя вече!гледах мъркуча след дебитомера напукан е но няма дупки за забравилите диапазона в който ми клати оборотки е 1700-2500 след 2500 никакъв проблем всичко изчезва!ИДЕИ??????alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Аз гледах свещи в ибей на денсо .. намерих едни 8 x DENSO сигурно са комплект 8 щото те нали са различни до колкото знам 4 по 493 лири бяха.. а за оборотите нямам идея и аз.. и на мен ми играят ама само като сам спрял на место и падат до 500 и се качват до 1000 - 1100
и така 1-2 пъти
по някой път става като съм натиснал спирачката
ама на мене ми е за смяна и сонда и ремък и т.н.
така че всичко може да е
Алфа Ромео 156 1.8 ТС 2000г.
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеи така от днес съм със свещи денсо такива намерих най накрая!има някакво подобрение във вървежа може би с една идея по добре пали НО от тук на татък всичко си е все така!още си го имам онова много странно пропадане на обороти на място и в движение и вече незнам какво да сменям!някаква идея да има някой само да кажа по запалителната система свещи,кабели,лули,дебитомер,лампда зацепени ремъци с пети е какво да правя вече!гледах мъркуча след дебитомера напукан е но няма дупки за забравилите диапазона в който ми клати оборотки е 1700-2500 след 2500 никакъв проблем всичко изчезва!ИДЕИ??????
но все си мисля че става въпрос за въздух.имало някакво
уплътнение м-ду блока с дросела и колекторите което
прегаря идокат колата е о годе студена т.е. 30мин прави
номера после се оправя щот се разширява и уплътнява
мислим тва да проверим преди да сменим бендиксо
Comment
-
при мен тва си го прави и при загрял мотор и при студен!на място в движение все си го има утре ще проверявам пак този мъркуч преди дросела ии отзад входния колектор дали не засмуква от някъде въздух!имаше някаква спейове с които се пръсаше какви бяха ако някой може да ми каже???и възможно ли е това да е от вариатора?????alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Колега. Пробвай да извадиш и почистиш първо клапанчето на байпаса на дросела. От там ще имаш значително подобрение! И гарнитура на колектора. Като я изрежеш над 4000 оборота почва ли да съска мотора?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеколега ОЕМ преди малко си помпих колата на място и сега чух някаква съскане но не като подавам газ а когато я отпускам и на 3500-4000 оборота!това да ти говори нещо????Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеами и аз останах без идеи за това карам докато се сломи или забивам и копача в капака на двигателя и така я оставям то ми писна вече!!!Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment